masaza glave

INDIJSKA MASAŽA GLAVE

Indijska masaža glave je istinska holistička terapija koja cilja na balansiranje uma, tijela i duha, budući da ima dalekosežan efekt na svaki sustav tijela i ima brojne kratkoročne i dugoročne terapeutske učinke.

Fizičke blagodati:

 • poboljšava funkciju cirkulatornog sustava
 • stimulira limfni sustav
 • relaksira muskulatorni sustav
 • povećava pokretljivost u vratu i ramenima
 • oslobađa od napetosti, glavobolja i očnog pritiska

professional masseur doing massaging female neck in the beauty salon

SPA DAY

Poklonite svome tijelu opuštajući tretman i oslobodite se stresa.

SPA DAY uključuje ANTISTRESNU MASAŽU TIJELA i PEELING CIJELOG TIJELA

 Cijena paketa SPA DAY za gotovinsko plaćanje: 250,00 kn


MASAŽA U TRUDNOĆI

Prenatalna masaža spas je za mnoge trudnice. Nerijetko ih muče bolovi leđa i križa, ukočenost u tijelu te osjećaj težine i stresa.

Masaža tijekom trudnoće je terapeutski rad koji je usmjeren na posebne potrebe trudnice, s obzirom da vam tijelo prolazi kroz promjene. Terapija masažom poboljšava funkciju mišića, cirkulaciju i općenito tjelesni tonus, oslobađa od mentalnog i fizičkog umora. Dodir je bitan za majčino fizičko i emocionalno stanje dok se privikava na novi izgled svog tijela. Bez obzira na individalne okolnosti, tijelo trudnice se mijenja i pod utjecajem je stresa. Masaža predstavlja posebnu pažnju za trudnicu, koja uzvraća pažnjom prema novom životu koji se rađa u njoj.

KORISTI prenatalne masaže:

 • emocionalna podrška i nježnost
 • relaksiranost i pomoć pri nesanici i oslobađanje od stresa
 • smanjenje pritiska na dijelove tijela koji su najopterećeniji, kao što su članci, donji dio leđa i karlica
 • smanjenje osjećaja boli u vratu i leđima koju uzrokuje neravnoteža mišića i slabost
 • pomoć pri zadržavanju pravilnog držanja tijela
 • priprema mišića potrebnih pri porođaju
 • smanjenje oticanja ruku i nogu
 • smanjenje boli kod išijasa
 • sprječavanje grčeva u listovima
 • pomoć kod glavobolje i bolova u sinusima
 • olakšanje kod grčenja mišića, bolova u leđima, vratu, kukovima i nogama
 • poboljšanje cirkulacije krvi i limfe koja smanjuje oticanje
 • povećavanje gipkosti kože
 • podrška fizičkoj i emocionalnoj energiji majčinstva

AROMA-MEDITERAN RELAX NJEGA TIJELA

Nakon ljetnih dana i izlaganja našeg tijela suncu, vjetru i svim ostalim ljetnim blagodatima potrebno je vratiti vitalnost i čvrstoću kože s paketom koji vas mirisom i bojom vraća u ljetno poslijepodne na terasi sa prekrasnim pogledom na polje lavande ili maestralom namreškanog nepreglednog plavetnila…

Nakon PEELINGA CIJELOG TIJELA okupanog mirisom mediteranske šume, uživajte u MASCI ZA CIJELO TIJELO OD LAVANDE I RUŽMARINA,  a nakon toga u mislima otputujte na najljepše mjesto na svijetu sa vama najdražom osobom uz RELAX MASAŽU CIJELOG TIJELA.


 AROMATERAPIJA TIJELA

Aromaterapijska masaža je vrlo korisna i odličan je način smanjenja stresa.

Esencijalna ulja utječu na autonomni živčani sustav i umiruju alertno stanje nešeg tijela koji uzrokuju štetni hormoni koje inducira stres.

Nadalje, masaža sama po sebi stimulira cirkulaciju, povećava snabdijevanje stanica nutrijentima i kisikom; također stimulira protok limfe, poboljšavajući drenažu tkiva i imunološki sustav.

Aromaterapijska masaža je poznata po tome što je jedan od najučinkovitijih načina za borbu protiv stresa i bolesti povezanih sa stresom.


RAINDROP TEHNIKA

Raindrop tehnika je nježna metoda masaže kapanjem eteričnih ulja na kralježnicu i leđa.

Holistička metoda koja dovodi u ravnotežu fizičko i mentalno zdravlje, pomaže tijelu da ispravi nepravilnosti kralježnice, podržava imuni sistem organizma i jača ga, rješava velik broj skolioza i kifoza.

Tehnika objedinjuje aromaterapiju s masažom i refleksologijom.

Primjenjuju se ulja vrhunske kvalitete, a rezultati na tjelesnoj, emotivnoj i energetskoj razini – zadivljujući su!


HOT STONE


Primjene ručnih tehnika u kombinaciji s kamenjem intenziviraju kontakt uslijed svojstvene energije kamenja i univerzalne energije, te pomažu u protoku energije i usmjeravaju vitalnu energiju u područja koja su blokira.

Ova izuzetna terapija koristi kamenje koje je formirano zbog taloženja minerala i vulkanskih akcija, te je naročito efikasna.

Uslijed termalne vidljivosti ne samo da zagrijava dio tijela na lokalnoj razini, već utječe i na sistemske promjene u tijelu, kao i na energetske centre odgovorne za uravnoteženost tijela i uma.

 


VITA-FLEKS TEHNIKA MASAŽE STOPALA

Vita-Fleks znači “vitalnost putem refleksa”.

Iscjeljujuća energija oslobađa se putem električnih impulsa koji nastaju kontaktom vrhova prstiju terapeuta i refleksnih točaka.

To potiče električni naboj koji slijedi putove živčanog sustava do mjesta na kojem postoji prekid u električnom krugu koje se izravno odnosi na energetsku blokadu prouzročenu toksinima, oštećenim tkivom ili manjkom kisika.

Pomoću Vita-Fleks tehnike oslabljena ili ozlijeđena mjesta bivaju ispravljena na električnim refleksnim točkama, što sprečava daljnje ozljede i rezultira manjim stresom, a što dozvoljava brže i učinkovitije iscjeljivanje.


MASAŽA TIJELA + VITA-FLEKS


Masaža cijelog tijela i Vita-Fleks tehnika masaže stopala je cjelovit i zadivljujuće opuštajući tretman potreban svakoj urbanoj ženi i muškracu.

 


Povratak na vrh
Copyright © Dora'98 2018 | Dora'98