depilacija home madeAh ta depilacija…

Sezona proljeće/ljeto je u kozmetičkim salonima predodređena da se 80% vremena provede depilirajući.

Duge (zimske), kratke (brijane) i svakakve vrste dlačica se tada nađu na našim stolovima. Već godinama pokušavam odgonetnuti tajnu zašto se netko cijelu zimu ne depilira i onda dođe na depilaciju (jednom u 6.-om mjesecu i jednom u 7.-om mjesecu) prije mora. Ako preživiš 10 mjeseci dlakav, što fali da preživiš i ta dva ljetna?

I još tajna – brijanih nogu – dakle sve isto kao u slučaju prije, samo što se 10 mjeseci redovito, svaki ili svaki drugi dan briju (a dva mjeseca dođu na depilaciju), i naravno još u vremenu između dvije depilacije “potegnu” britvicom za svaki slučaj.

više…


50-savjeta-za-suncanje-vodic-za-zdravu-kozu-i-sjajnu-kosu-504x335-20130624-20130618154402-44742f028e38d51e27366fec9b1c3a0dPripremite svoju kožu za sunčanje

Ljeto nam je stiglo, i neki  su  možda već počeli svoje lice i tijelo izlagati suncu kako bi izgledali bolje.

Kako bi vaš ten dobio željenu boju potrebno je kožu pripremiti za sunčanje prije nego se počnete izlagati  UV zrakama. Iz sunca proizlaze ultaljubišaste zrake koje stimuliraju proizvodnju melanina u našem tijelu, prirodne tjelesne pigmentacije koja na koži uzrokuje preplanulost.

 više…


wash

Kako imati lijepu kožu?

Želite vašu kožu učiniti prekrasnom i sjajnom?

Pratite korake koji slijede, te naučite njegovati i štititi vašu kožu, tako da izgleda nevjerojatno lijepa i ujutro čim se probudite.

 

više…


10 ZIMSKIH SAVJETA ZA NJEGU KOŽE

beautiful-winter-girl

Vrijeme zimi zna biti ružno, ali vaša koža zato ne mora biti. Riješite se suhe kože, i dajte joj zimski režim za njegu kože.

Mnogim ljudima hladni bistri zimski dani donose koži više nego samo ružičasti sjaj na licu. Oni također donose neugodnu suhoću lica, ruku i nogu. Za neke ljude problem je još gori nego sam suhi osjećaj. Njima je koža toliko suha što dovodi do ljuštenja, pukotina, te koža postaje još osjetljivija.

Čim uključite grijanje u kući, koža se počinje isušivati. Nije važno kako grijete svoj dom, pomoću ulja, drva, plina ili struje… koža postaje suha.

Zvuči poznato?

U nastavku vam donosimo TOP 10 ZIMSKIH SAVJETA za JAČANJE i NJEGU KOŽE, tako da vaša koža ostane zdrava i vlažna kroz zimske mjesece.

više…


Odlazak u kozmetički salon…

više…


Djeluju li zaista proizvodi za mršavljenje?

više…


Znate li odabrati dobar i kvalitetan proizvod za njegu kože?

više…


ČIŠĆENJE LICA – neka postane vaš ritual

više…


Povratak na vrh
Copyright © Dora'98 2018 | Dora'98