Posebna ponuda cijena na odlične tretmane:

DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA i ELEKTROMEZOTERAPIJA

Priuštite si ugodne, opuštajuće tretmane lica: pomladite i očistite svoju kožu uz dijamantnu mikrodermoabraziju i elektro-mezoterapiju uz snižene cijene tretmana.

Probajte ove tretmane kvalitetno napravljene u opuštajućoj atmosferi našeg salona… Kvaliteta čini razliku, u nastavku doznajte kako.

ZAŠTO NAM TREBA MIKRODERMOABRAZIJA?

mikroVeć i nakon prvog tretmana mikrodermoabrazije (mi ju rado zovemo „mikrica“) bit ćete vrlo zadovoljni rezultatima, jer će koža biti osvježena i blistava! Odlično ju je kombinirati s elektromezoterapijom jer se pomoću nje (bez igle, rekli smo da je ugodno) vitamini i minerali dovode u kožu.

Rezultati su uistinu odlični, a DORA ’98 je poželjela pozvati vas da ih isprobate na svojoj koži i zato smo… kao zahvalu stalnim klijentima, kao pozivnicu za nove: snizili cijene tretmana.

Tretmani su namijenjeni svima koji žele:

  • zdraviji i ljepši izgled kože
  • koji imaju problema s nepravilnostima na koži (proširene pore, prištići, miteseri, akne, ožiljci, hiperpigmentacija…)
  • vama koji želite ublažiti bore i izgledati onako kako se i osjećate (mlađe!)
  • onima kojima možemo zavidjeti na tenu, ali također vole periodično dobro očistiti kožu, ukloniti odumrle stranice kože i imati blistaviji ten

Pročitajte  više o samim tretmanima.

REDOVITA NJEGA UZ OSJEĆAJ UGODE

MEZOTERAPIJAZašto neke žene izgledaju puno mlađe za svoje godine? Prehrana, genetika, njega? Mi vam želimo pokazati kako redovitom i kvalitetnom njegom lica ne samo da ćete imati ljepšu, blistaviju, zdraviju, pomlađenu kožu lica već i duha te osnaženo samopouzdanje.

Kad se žena jednom odluči brinuti o izgledu svoje kože, prepusti se stručnim rukama, vrhunskim uređajima i kozmetici koje imamo u salonu DORA ’98, tada ona barem na tren zaboravi na svoje brige i prepustiti se opuštajućem učinku tretmana.

Redovitom njegom lica nema odlazaka na bolne tretmane istiskivanja prištića ili neku inačicu mikrodermoabrazije u kojoj će, kako bi cijena biti što niža, preskočiti koji korak i na nepravilan način pripremiti lice, što će rezultirati crvenilom… Kvaliteta ima svoju cijenu. Uvijek je tako, zar ne?

POSEBNA PONUDA NA CIJENE TRETMANA

No, ako želite probati tretmane koje su izmijenili kozmetičku sliku svijeta, u salonu koji posluje već 19 godina i koji se na poseban način (kroz osobne popuste i pogodnosti) uvijek brine za vas i vašu kožu, javite nam se do 5. 11. (radimo i subotom)* i naručite se na tretmane:

  • Mikrodermoabrazija: 1 tretman – 200 kn, umjesto 312 kn
  • Mikrodermoabrazija: 3 tretmana – 500 kn, umjesto 936 kn
  • Mikrodermoabrazija + elektromezoterapija: 1x300 kn, umjesto 646 kn
  • Mikrodermoabrazija + elektromezoterapija: 3x750 kn, umjesto 1938 kn

Posebna ponuda vrijedi na sve NARUČENE tretmane od 20. 10. do 5. 11. 2017. godine.

Moguće je plaćanje karticama.

*Radno vrijeme salona, prema dogovoru na 01 36 90 830, pon- petak 14 – 21h, subota: 9 do 14h.

Naša adresa je: Dora ’98, Ozaljska cesta 110, Zagreb.

Za vas koji ćete nas upoznati po prvi puta: parkirno mjesto: besplatno, iza zgrade, Bosiljevska ulica, paralelna s Ozaljskom, ulazite iz Okićke; plaćeni parking kod parka Stara Trešnjavka (5 minuta hoda od salona).

Odvojite vrijeme za sebe, priuštite si tretmane i ugođaj koji zaslužujete.

Mi vas čekamo… ;-)

 

Povratak na vrh
Copyright © Dora'98 2017 | Dora'98