Prigodne poklon kartice od 100 i 200 kuna!

2

Koliko puta vam se stvorio osjećaj kako biste neku dragu osobu uzeli za ruku i odveli je u kozmetički salon na divnu masažu? Znate da bi i vašoj majci dobrodošao uistinu kvalitetan tretman lica nakon kojeg će izgledati njegovano i osjećati se pomlađeno.

Ako ste dobili ovakve i slične porive, kao i onaj da ne volite gubiti vrijeme na traženje darova, imamo dobru vijest: napravili smo dvije naše prigodne poklon kartice na 100 i 200 kn. Kartice su već u prodaji u našem salonu i važeće su do 28. veljače kako bismo sve te naše drage ljude potakli da uistinu dođu u salon i ostvare uslugu.

Darujemo one koji daruju!

Odlučite li se za kupnju kartica, imamo iznenađenje i za vas!

Za pojedinačnu kupnju kartica u vrijednosti do 200 kn, darujemo vas popustom od 10 % na tretman po izboru. Za istovremenu kupnju kartica iznad 200 kn taj popust za vas će iznositi 15 % na jedan tretman. Ako se toliko zaljubite u naše kartice i potrošite u jednoj kupnji više od 500 kuna, počastit ćemo vas popustom od 10 % za dva tretmana!

Popust možete iskoristiti do 28. veljače 2018. godine  na tretman(e) po svom izboru koji već nisu sniženi. Iako je u našem salonu moguće kartično plaćanje, sniženi tretmani se ipak plaćaju gotovinom.

Simpatične kartice čekaju vas u DORI 98!

Povratak na vrh
Copyright © Dora'98 2018 | Dora'98