NOVO!!! Yumi Lashes – tretman za zdravije, duže i gušće trepavice do 6 tjedana!

doralashliftTretman Yumi Lashes originalan je i inovativan način produljivanja trepavica koji nam pomaže da izgledamo kao da imamo maskaru istodobno njegujući trepavice.

Tretman Yumi Lashes, prirodni lifting trepavica, povećava opseg, naglašava prirodni izgled, produljuje trepavice uvijajući ih bez da ih oštećuje.  To je prirodna njega keratinom, vitaminima i proteinima vrlo popularna u svijetu. Postupak traje oko sat vremena, a rezultati su vidljivi 6 do 8 tjedana.

Tretman Yumi Lashes: prednosti  

  • odličan rezultat koji traje tjednima
  • tamnije, dulje, podignite i za 30 % deblje trepavice
  • nema „pandinih očiju“ od tragova maskare: možemo pokisnuti, protrljati oko, plesati baviti se sportom, ići na bazen, saunu…  a ne moramo nositi maskaru.
  • ne oštećuje trepavice, dapače, produljuje ih i osnažuje, nudeći im keratinsku njegu.

 Kako izgleda sam postupak Yumi Lashes, doznajte na službenoj stranici: https://yumilashes.hr/yumi-tretma//

Naručite se na svoje Yumi Lashes već sada na broj 01 3690 830 ili ONLINE


NOVO! Ugradnja umjetnih trepavica

Ugradnja umjetnih trepavica tj. ugradnja ekstenzija trepavica potpuno je bezbolan i ugodan tretman gdje se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija.

Također, važno je umjetne trepavice prilagoditi obliku očiju i lica koje imate, no činjenica je da će trepavice obogaćene ekstenzijama u trenu naglasiti pogled te da ćete se buditi kao da imate maskaru.

U slučaju da se ne osjećate ugodno s idejom ugradnje umjetnih trepavica, a voljeli biste se malo odmoriti od maskare i neželjenih situacija kada se ona trusi, razmazuje i slično, predlažemo vam da razmislite o YUMI Lashes tretmanu. To je prirodni lifting trepavica koji povećava opseg, naglašava prirodni izgled i produljuje trepavice uvijajući ih bez da ih oštećuje.how-to-make-eyelash-extensions-last-longer

 


trepaviceMINIVAL I BOJANJE TREPAVICA

Kažu da su oči ogledalo duše!

Učinite svoj pogled još zavodljivijim i izražajnijim jednim malim trikom – MINIVALOM TREPAVICA!!!

Da bi dojam bio potpun, a svi primjetili da ste drugačiji, uz minival još ih i obojite te uživajte kod svakog znatiželjnog pogleda koji želi uroniti u Vašu dušu!

Povratak na vrh
Copyright © Dora'98 2018 | Dora'98